Geplaatst op Geef een reactie

Weerstandsbanden bedrukken met logo

Op zoek naar een cadeau of relatiegeschenk? Op zoek naar een sportief cadeau dat u kan laten bedrukken? Dan zijn weerstandsbanden een perfecte optie. Weerstandsbanden zijn een ideaal cadeau, worden in setje van vijf geleverd en kunnen met een logo of kreet worden bedrukt. Weerstandsbanden gaan in een zakje waar ook het logo op kan worden gedrukt. Alles weten over het bedrukken van weerstandsbanden? Lees dan even verder.

Wat zijn weerstandsbanden?

Weerstandsbanden zijn elastische banden die weerstand bieden. Deze weerstand kan worden gebruikt om spieren te trainen. Door de banden uit elkaar te trekken en de spanning op de banden te houden worden spieren aan het werk gezet en getraind. Weerstandsbanden hebben voor sporters heel veel voordelen en eigenlijk zou iedere sporter een zakje weerstandsbanden in zijn of haar tas moeten hebben.

Voordelen van weerstandsbanden

Trainen met weerstandsbanden is perfect en biedt enorm veel voordelen. We sommen er even een paar op:

  • Overal kan worden getraind met weerstandsbanden
  • Weerstandsbanden neem je eenvoudig overal mee naartoe. Ook op vakantie.
  • Met weerstandsbanden kunnen alle spiergroepen getraind worden.
  • Weerstandsbanden zorgen vrijwel nooit tot blessures.
  • Een setje weerstandsbanden is voldoende voor hele workout.
  • Weerstandsbanden zijn vele malen goedkoper dan een rek vol stangen en gewichten.
  • De banden gaan lang mee.

Zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar dit zijn wel de belangrijkste voordelen.

Weerstandsbanden laten bedrukken

Weerstandsbanden cadeau geven aan klanten, personeel of relaties? Dat is een heel goed idee. U geeft u klanten of relaties zo een leuk cadeau en kan bijdragen aan de vitaliteit van uw personeel. Wat heel leuk is, is om de weerstandsbanden te bedrukken met uw eigen logo of een speciale tekst of kreet. Zo maakt u het persoonlijk en bent u bij gebruik van de banden in de gedachten van degene die aan gaat sporten.

Logo drukken op weerstandsbanden

Wilt u uw logen op weerstandsbanden drukken? Dat kan bij ons. Onze weerstandsbanden gaan in een stoffen tasje en zelfs op dat tasje kunnen wij uw logo drukken. Wel is het belangrijk dat u een bestelling van een bepaalde grote doet. Wij kunnen niet gaan drukken voor twee setjes weerstandsbanden.

Heeft u een bestelling van 50 setjes weerstandsbanden of meer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij drukken graag ons logo op uw weerstandsbanden en leveren ze spoedig bij u af. Interesse in weerstandsbanden met uw logo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.