Geplaatst op Geef een reactie

Sportief relatiegeschenk

sporten met weerstandsbanden

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk om klanten, relaties, werknemers of andere mensen mee te verrassen? Zoekt u naar een sportief relatiegeschenk? Dan bent u bij ons op de perfecte plek. Wij hebben in ons assortiment namelijk weerstandsbanden die wij standaard met ons eigen logo verkopen, maar bij grote bestellingen speciaal voor u kunnen laten bedrukken. Zo kunt u uw relaties verrassen met een leuk en sportief geschenk en daar zelf jullie of hen logo op drukken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan even verder!

Een sportief relatiegeschenk: Een setje weerstandsbanden

Mensen verrassen met geschenken is erg leuk. Maar wat is nou een relatiegeschenk dat leuk is om te geven en ook waarde heeft voor de ontvanger? Denk dan eens aan een setje weerstandsbanden. Wij hebben setjes met vijf weerstandsbanden en kunnen deze in grote getalen bij u afleveren. Weerstandsbanden zijn een leuk cadeau om te ontvangen en kunnen heel goed passen bij uw boodschap. Een cadeau met een sportieve link doet het immers vaak goed! Het draagt namelijk bij aan de gezondheid en vitaliteit van mensen.

Uw logo drukken op onze weerstandsbanden

Onze weerstandsbanden zijn er in setjes van vijf stuks en worden opgestuurd in een katoenen tasje. Wij kunnen zowel de banden als de tasjes voorzien van uw logo! Hoe leuk is dat? Belangrijk om te vermelden is dat bij kleine aantallen dit niet altijd kan. Op aanvraag kunnen we u hier uiteraard mee verder helpen met de weerstandsbanden en uw zoektocht naar een sportief relatiegeschenk.

Hoeveel setjes weerstandsbanden kunnen wij bestellen?

Wij krijgen op regelmatige basis de vraag of wij weerstandsbanden in grote aantallen kunnen leveren. 99 van de 100 keer laat onze voorraad dit toe. Dit omdat wij altijd een ruime voorraad proberen aan te houden. Wilt u graag een bestelling voor meerdere weerstandsbanden doen? Neem dan even contact met ons op. Op aanvraag kunnen we u immer het beste helpen.

Wat kost een sportief relatiegeschenk?

De normale prijs van onze weerstandsbanden zijn €11,99. Wanneer u als relatiegeschenk een groot aantal weerstandsbanden wenst te kopen dan kunnen wij voor u op maat een mooie prijs maken. Daar worden wij uiteraard allebei blij van. Meer weten? Neem dan even geheel vrijblijvend contact met ons op voor uw sportieve relatiegeschenken!

Ander perfect & sportief relatiegeschenk

Maar wat dacht u van springtouwen als sportief relatiegeschenk? Een springtouw draagt bij aan afvallen, conditie opbouwen en een sportief leven. Onze springtouwen zijn professioneel, verstelbaar en van hoge kwaliteit. Interesse in onze springtouwen? Neem dan eens contact met ons op voor een aanbod op maat! Contact opnemen kan via het formulier hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.