Geplaatst op Geef een reactie

Sportief kerstpakket kopen

De kerst komt eraan en dus is het weer tijd voor kerstpakketten? Wilt u uw personeel verrassen met een sportief kerstpakket? Dan bent u bij ons op de perfecte plek! Wij hebben sportmaterialen die als kerstpakket op zich kunnen dienen, maar ook een sportieve aanvulling op de rest van uw kerstpakket kunnen zijn. Wilt u meer weten over onze sportieve kerstpakketten? Lees dan even verder. 

Waarom een sportief kerstpakket geven?

Als werkgever wilt u natuurlijk uw personeel een leuk kerstpakket geven. Deze blijk van waardering is een traditie geworden. Het is leuk en goed om aandacht te besteden aan een leuk kerstpakket. Een kerstpakket met een sportief accent of eigenschap is leuk en goed voor uw personeel. U kunt uw personeel bijvoorbeeld een springtouw geven en daaromheen een leuke challenge bedenken. Zo stimuleert u als werknemer uw personeel naar een gezonde leefstijl.

Weerstandsbanden in een sportief kerstpakket

Ons assortiment heeft weerstandsbanden in setjes van vijf. Normaal verkopen wij deze los, maar voor zakelijke partijen kunnen wij ook grote bulkbestellingen leveren. Zo kan u al uw personeel trakteren op een mooi setje weerstandsbanden. Bij een grote bestelling van 100 of meer setjes kunnen wij zelfs uw logo drukken op zowel de weerstandsbanden als op het zakje waar de weerstandsbanden inzitten. Zo wordt uw sportieve kerstcadeau net wat persoonlijker.

Springtouw als kerstcadeau

Wilt u een springtouw in uw kerstpakket stoppen? Dat is natuurlijk een topidee. Zoals gezegd draagt het bij aan een sportief leven en kunt u er een vette challenge bij bedenken. Onze springtouwen zijn professioneel, verstelbaar en hebben stevige handvaten. Het springtouw kan samen met weerstandsbanden het kerstpakket zijn, maar kunnen ook als onderdeel van het pakket worden besteld.

Voordelen van grote bestelling

Wanneer u bij ons een grote bestelling aanvraagt dan profiteert u natuurlijk van een fraaie korting. Hoeveel korting wij geven? Wij zijn doorgaans al scherp geprijsd, maar geven bij bulkbestellingen ook nog eens een fraai aanbieding op maat. Benieuwd naar ons aanbod? Gebruik dan het formulier hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.