Geplaatst op Geef een reactie

Sportief kerstcadeau voor personeel

Bent u op zoek naar een sportief kerstcadeau voor uw personeel? Wilt u graag personeel bedanken voor het harde werken en bijdragen aan een gezond leven? Het waarderen van het personeel is heel belangrijk. Met een sportief kerstcadeau kunt u dat heel goed doen. Maar het hoeft natuurlijk niet per se kerst te zijn voor cadeaus en daarom kunt u deze sportieve cadeaus ook geven in een andere periode.

Wat is een sportief kerstcadeau?

Een cadeau met een mooie link naar sport zijn wat ons betreft producten die helpen bij sporten. Denk bijvoorbeeld aan een setje weerstandsbanden of aan springtouwen. Deze zijn klein, compact, niet duur en hebben vele voordelen bij het sporten. Weerstandsbanden kunnen perfect in een sportief kerstpakket, maar kunnen ook een sportief kerstcadeau op zichzelf zijn.

Uw logo op het sportieve cadeau voor het personeel

Wanneer u als bedrijf u personeel wilt verrassen met een sportief cadeau dan is het natuurlijk leuk wanneer uw logo op de producten staat. Bij onze weerstandsbanden kan dit. Uw logo kan op zowel de vijf weerstandsbanden als op het zakje waar de weerstandsbanden in zitten. Hoe leuk is dat? Belangrijk om te vermelden is dat dit bijna uitsluitend kan bij grote bestellingen die tijdig geplaatst worden.

Wat kost een sportief kerstcadeau voor het personeel?

Sportieve kerstcadeaus hoeven helemaal niet duur te zijn. Onze weerstandsbanden en springtouwen zijn van zichzelf al scherp geprijsd, maar bij grote bestellingen kunnen wij u natuurlijk een mooie prijs geven. Daar worden wij beiden immers blij van. 

Cadeau voor het personeel bestellen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor sportieve cadeaus voor het personeel? Heeft u een aantal vragen aan ons? U kunt ons bellen op 0642339752, maar ook gebruik maken van het contactformulier hieronder. Wij helpen u graag met een sportief kerstcadeau!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.