Geplaatst op Geef een reactie

Hoeveel weerstand geven weerstandsbanden?

kg weerstandsbanden

Wil jij graag gezonder, fitter en vitaler worden? Wil jij graag gaan sporten en lijkt het jou fijn om dit te gaan doen met weerstandsbanden? Wil jij weten hoeveel weerstand weerstandsbanden nou precies geven? Sporten is een heel belangrijk onderdeel van het leven. Om gezond te blijven raden wij iedereen aan om op dagelijkse basis altijd voldoende beweging proberen te behalen. Weerstandsbanden kunnen helpen bij het behalen van doelen. In dit artikel vertellen we alles over de weerstand die weerstandsbanden geven.

Wat zijn weerstandsbanden?

Weerstandsbanden zijn elastische latex banden die perfect zijn om mee te sporten. Weerstandsbanden zijn vergelijkbaar met gewichten en dumbbels, maar zijn lichter en nemen veel minder ruimte in beslag. Met weerstandsbanden kan je alle spiergroepen trainen en altijd en overal sporten. Zo zijn de banden perfect om armen, benen, billen of borstspieren te trainen en kan je de banden overal mee naartoe nemen. Een setje weerstandsbanden stop je wanneer je op vakantie gaat bijvoorbeeld veel eerder in je koffer dan een aantal zware gewichten die ervoor zorgen dat je veel meer bagagekosten hebt.

Hoeveel weerstand geven weerstandsbanden?

Weerstandsbanden zijn er in verschillende zwaarte. Wij verkopen weerstandsbanden in setjes van vijf stuks. Elke band heeft een andere kleur, een andere maat en daardoor een ander gewicht aan weerstand. De weerstandsbanden van ons lopen uiteen van zo’n 3 tot 25 kilo. Hierdoor zijn de banden voor vele sporters zeer goed te gebruiken en kan je lang vooruit met één setje weerstandsbanden.

De voordelen van weerstandsbanden

Aan weerstandsbanden zitten nogal wat voordelen. Sommigen hebben we in dit artikel al genoemd, maar toch sommen we ze even voor je op:

  • Het kopen van weerstandsbanden is verre van duur. Voor zo’n 12 Euro bezorgen wij al een setje van vijf banden bij jou thuis.
  • Weerstandsbanden zijn enorm licht en passen altijd in je tas of koffer. Zo kan jij de banden overal mee naartoe nemen om mee te sporten.
  • De banden zijn er in verschillende soorten waardoor er voor ieder type sporter een geschikte band is.
  • Alle spiergroepen zijn te trainen met de weerstandsbanden.
  • Fysiotherapeuten raden het sporten met weerstandsbanden aan omdat de banden in enorm weinig gevallen tot blessures leiden.

Weerstandsbanden laten bezorgen

Wilt u graag een setje weerstandsbanden bestellen en snel ontvangen? De banden die u vandaag bij ons besteld verzenden wij binnen 24 uur. In de meeste gevallen zal u de banden de volgende dag al ontvangen, maar dit kunnen wij helaas niet garanderen. Kijk verder op onze site voor de banden of neem eens contact met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.