Geplaatst op Geef een reactie

Springtouwen huren

Heeft u een evenement, sportdag, personeelsuitje of andere sportieve gelegenheid gepland en bent u daarvoor op zoek naar springtouwen om te huren? Wilt u graag springtouwen huren in grote aantallen? Wij hebben ervaring in het verhuren van springtouwen en kunnen voor uw gelegenheid springtouwen in grote getalen voor u regelen. Meer weten over het huren van springtouwen? Lees dan even verder.

Professioneel, verstelbaar en stevig

Onze springtouwen zijn van goede kwaliteit en de springtouwen die wij voor verhuur beschikbaar stellen onderhouden we zorgvuldig. De springtouwen in ons assortiment zijn professioneel, verstelbaar en hebben stevige handvaten. Aan de handvaten en het touw is te zijn dat de springtouwen niet meer gloednieuw zijn, maar dat kunt u ook niet verwachten van springtouwen die meerdere malen verhuurd zijn. Wat u wel kunt verwachten is dat de springtouwen allemaal nog van goede kwaliteit zijn en bij goed gebruik niet kapotgaan.

Hoe duur is het huren van springtouwen

Het huren van springtouwen is in vergelijking met de aanschaf van springtouwen een stuk voordeliger. Daar waar u bij ons normaal gesproken 11,99 kwijt bent kost het huren van springtouwen slechts enkele Euro’s per stuk. Zo bent u dus veel voordeliger uit. De precieze prijs vertellen wij u graag op aanvraag, dit omdat we het dan ook direct kunnen hebben over de verzending en bijbehorende kosten.

Kapotte springtouwen is betalen

Belangrijk om te vermelden is dat wanneer u springtouwen kapot maakt dat u zal moeten opdraaien voor de kosten. Een springtouw dat kapotgaat door u toedoen dient u door u te worden betaald. De prijs die wij hiervoor rekenen is de reguliere consumentenprijs van €11,99. 

Springtouwen huren

Wilt u graag springtouwen huren? Wilt u geheel vrijblijvend een offerte ontvangen voor het huren van springtouwen? We raden u aan om gebruik te maken van het contactformulier hieronder. Tijdens gebruikelijke kantoortijden reageren we doorgaans binnen enkele uren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.