Geplaatst op Geef een reactie

Springtouw met stevige handvaten

Wil jij graag gaan touwtjespringen om af te vallen, fit te worden of om lol te maken? Wil je graag touwtjespringen met een springtouw met stevige handvaten? Wanneer je gaat touwtjespringen dan is het belangrijk om een goed springtouw te hebben. Kies voor een springtouw dat stevig in de hand ligt en een goeie grip geeft. Dit helpt enorm om het touwtjespringen volledig onder de knie te krijgen en om lekker fanatiek te blijven.

Waarom zijn stevige handvaten zo belangrijk?

Een springtouw met stevige handvaten biedt veel voordelen. De handvaten zorgen voor goeie grip en een comfortabel gevoel tijdens het swingen. Dit maakt het makkelijker om tempo te maken en te houden tijdens het touwtjespringen. Wanneer je geen stevige handvaten hebt dan kan het handvat gaan glijden in je hand en dit zorgt voor onnodige afleiding en beperkt je in het uitvoeren van jouw sprongen.

Springtouw met stevige handvaten

Onze springtouwen zijn voorzien van stevige handvaten met een goeie grip. Onze handvaten zijn van rubber, zijn stevig en liggen lekker in de hand. Het rubber is ideaal omdat je erin kan knijpen. Zo weet je zeker dat je het springtouw goed vasthebt. Wij hebben springtouwen in vier verschillende kleuren. De maximale lengte is drie meter, maar indien gewenst kan het springtouw worden ingekort. 

Voordelen van touwtjespringen

Wanneer je gaat touwtjespringen dan doe je dat vaak voor een bepaald doel. Je wil afvallen, conditie opbouwen of gewoon lekker bewegen. Voor al deze doeleinden is touwtjespringen perfect. Om je extra te stimuleren sommen we een aantal voordelen van touwtjespringen op:

  • Je verbrandt enorm veel calorieën tijdens het touwtjespringen
  • Touwtjespringen kan bijna overal
  • Om conditie op te bouwen is touwtjespringen perfect
  • In het begin zal het touwtjespringen heel intensief zijn, maar dit gaat al snel beter

Springtouw bestellen

Wil je een springtouw met stevige handvaten bestellen? Wil je een kwalitatief goed & verstelbaar springtouw voor een zachte prijs? Klik dan hieronder voor onze professionele springtouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.