Geplaatst op Geef een reactie

Zwart fluitje kopen

Bent u op zoek naar een fluitje om wedstrijden, trainingen, lessen, het verkeer of iets anders te leiden? Wilt u graag een zwart fluitje? Dan bent u op de juiste plek. Wij hebben namelijk zwarte fluitjes van topkwaliteit voor u. Een zwart fluitje ziet er professioneler uit dan een roze/lichtblauw/felgeel fluitje en wordt daarom vaak gekozen. Wilt u alles weten over onze zwarte fluitjes?

Fluitje voor wedstrijden, trainingen, lessen, verkeer en meer

Een fluitje is perfect wanneer u als scheidsrechter aan de slag moet, trainer bent van een team, leraar bent van een klas, als verkeersregelaar aan het werk gaat of voor een aantal andere zaken. De zwarte fluiten die wij verkopen zijn voor al deze zaken perfect. Waarom? Deze zwarte fluit maakt namelijk een mooie en harde fluittoon die duidelijk hoorbaar zal zijn voor iedereen. Zo kunt u duidelijk zijn en op een goede manier leiden wat u moet leiden.

Zwart fluitje met koordje

De zwarte fluitjes die u bij ons kunt bestellen worden opgestuurd met een koordje dat u om uw nek kan hangen of om uw pols kunt wikkelen. Met dit touwtje zorgt u ervoor dat u het fluitje niet kwijtraakt. Het touwtje zit niet u om het fluitje bij aankomst, maar is heel eenvoudig wel aan het fluitje te bevestigen.

Zwart fluitje van plastic

Onze fluitjes zijn gemaakt van plastic. Vaak denken mensen dat fluitjes van plastic minder goed zijn dan fluitjes van metaal, maar dit is niet het geval. Onze fluitjes van plastic zijn namelijk van A-kwaliteit en beter dan menig fluitje van metaal. De toon is namelijk beter en daarnaast gaat het fluit lang mee. Een ander voordeel is dat een fluitje van plastic niet zal roesten.

Zwart fluitje kopen

Wilt u graag een zwart fluitje kopen? Houdt u van spoedige levering? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Een los fluitje kost bij ons €1,99. Wanneer u meer fluitjes wilt bestellen dan geven wij u een mooie korting. Klik op de knop of het product hieronder voor meer informatie. Vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier of duik de chat in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.