Geplaatst op Geef een reactie

Waarop letten bij kopen scheidsrechtersfluit?

Staat u op het punt om een scheidsrechtersfluit te kopen? Vraagt u zich af waarop u moet letten bij het kopen van een scheidsrechtersfluit? Wanneer u een wedstrijd gaat leiden als scheidsrechter dan is het goed om beslagen ten ijs te komen. Dit begint met een goede scheidsrechtersfluit. Wilt u weten waarom een goede scheidsrechtersfluit zo belangrijk is en waaraan een goede scheidsrechtersfluit moet voldoen? Dat vertellen we u in dit artikel.

Waarom is een goede scheidsrechtersfluit zo belangrijk?

Een goede fluit is belangrijk om duidelijk te zijn. Duidelijkheid is als scheidsrechter heel belangrijk. Met een slechte fluit kan u niet duidelijk zijn. Dit omdat een zacht fluit niet door elke speler gehoord zal worden en dus verwarring kan opleveren. Een goede fluit moet dus duidelijk hoorbaar zijn en het liefst zonder dat u de longen uit uw lijf moet blazen. Daarnaast moet u de zekerheid hebben dat uw fluitje wat kan hebben. Hiermee bedoelen we dat u geen fluitje moet hebben dat bij de eerste de beste regenbui opeens geen geluid meer maakt.

Waarop letten bij kopen van scheidsrechtersfluit?

Wanneer u een scheidsrechtersfluit aanschaft kunt u het beste letten op de volgende punten:

  • Is het fluitje compact en makkelijk mee te nemen? Een koordje is erg handig. Onze fluiten hebben zo’n koordje dat u om uw pols of nek kan hangen.
  • Of de fluit een duidelijk geluid maakt
  • Of de fluit duurzaam is. U wilt natuurlijk lang kunnen fluiten met uw fluit.

Tips voor het aanschaffen van scheidsrechtersfluiten

Als scheidsrechter raden we u aan om altijd met 2 scheidsrechtersfluiten naar wedstrijden te gaan. Houdt er 1 in uw hand en stop er in uw jas- of broekzak tijdens de wedstrijd. Zo heeft u bij eventuele problemen niet het probleem dat u de wedstrijd even moet stilleggen. Daarnaast raden we aan om de fluit na elke wedstrijd even schoon en droog te maken. Dit is hygiënisch en goed voor het behoud van de fluit.

Scheidsrechtersfluit kopen

Wilt u één of meerdere van onze betrouwbare fluiten kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Meer fluiten = meer voordeel. Kijk verder op onze site voor hoogwaardige scheidsrechtersfluiten. Vragen? Neem contact op via ons contactformulier of duik de chat in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.