Geplaatst op Geef een reactie

Scheidsrechtersfluiten kopen: Waarop letten?

Kopen van scheidsrechtersfluit

Bent u op zoek naar fluitjes voor scheidsrechters? Wilt u fluitjes van een goede kwaliteit en waar een goed en duidelijk geluid uitkomt? Voor een scheidsrechters is het belangrijk om een fluitje te hebben waar men op kan vertrouwen. Onze plastikken scheidsrechtersfluitjes zijn geroemd om hun duidelijke geluid en levensduur. Meer weten over onze scheidsrechtersfluiten? Lees dan dit artikel.

Wat is een scheidsrechtersfluit?

Een scheidsrechtersfluit is een fluitje dat door scheidsrechters wordt gebruikt om leiding te geven aan een wedstrijd. Een scheidsrechtersfluitje kan gemaakt zijn van plastic, maar ook van metaal. Grote verschillen zitten er niet echt in deze fluitjes. Qua geluid verschilt de toon ietwat, maar qua volume zit er maar weinig verschil in. Het is dus niet zo dat een scheidsrechter met een metalen fluit duidelijker hoorbaar is dan een scheidsrechter met een plastic fluitje.

Waarom een scheidsrechtersfluit van SpringVitaal?

Nu horen wij u haast denken: ‘’een fluitje is toch een fluitje, wat maakt het nou uit waar ik die koop’’, maar dat is niet helemaal waar. Als scheidsrechter wilt u een fluitje waarop u kunt vertrouwen. Voor een scheidsrechter is er namelijk niks vervelender dan er halverwege de wedstrijd achter komen dat het fluitje het niet meer doet. Onze fluitjes hebben bewezen door weer en wind duidelijk hoorbaar te blijven en gaan erg lang mee. Hierdoor sta je als scheidsrechter nooit in je hemd.

Hoeveel scheidsrechtersfluitjes kan ik afnemen?

Ons assortiment kent plastic fluitjes van goede kwaliteit, maar zeer scherp geprijsd zijn. Daarnaast werken wij op basis van ‘hoe meer u koopt, hoe meer voordeel u krijgt. U kunt bij ons 1 los scheidsrechtersfluitje bestellen, maar als u er liever 5, 10, 15, 20, 25, 50, 75, 100 of wat voor aantal dan ook ontvangt dan kan dat natuurlijk ook. Ons assortiment kent een aantal van deze standaardverpakkingen, maar door even contact met ons op te nemen kunt u heel eenvoudig een gewenst aantal bestellen.

Scheidsrechtersfluit(en) laten bezorgen

Onze scheidsrechtersfluiten zijn van zeer hoge kwaliteit, zijn voorzien van een koortje en klinken luid en duidelijk. Wij bezorgen fluitjes door heel Nederland en zorgen ervoor dat wij bestelling binnen 12 uur na afronding verzenden. Doorgaans betekent dit dat u morgen al de fluiten thuis kan ontvangen. Indien er enige haast is dan raden we aan om dit duidelijk te maken. Wij zullen dan nóg meer ons best doen om ervoor te zorgen dat de scheidsrechtersfluiten die u bestelt morgen al bij u zijn. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.