Geplaatst op Geef een reactie

Plastic fluitje kopen

Kopen scheidsrechtersfluit

Bent u op zoek naar een fluitje en heeft u bij voorkeur een plastic fluitje? Wilt u graag een fluitje dat duidelijk hoorbaar is en een duidelijk hoorbaar geluid maakt zonder dat u de longen uit uw lijf hoeft te blazen? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij hebben namelijk plastic fluitjes die een goed geluid maken en voor een scherpe prijs te koop zijn. Wilt u alles weten over onze plastic scheidsrechtersfluitjes? Lees dan vooral even verder!

Waar moet een plastic fluitje aan voldoen?

De belangrijkste eigenschap van een fluitje is het geluid dat het plastic fluitje produceert. Dit moet, wanneer u niet te zacht blaast, altijd duidelijk hoorbaar zijn. Zo bent u duidelijk en kunt u bijvoorbeeld op een goede manier leidinggeven aan wedstrijden, lessen of andere activiteiten. Ook voor het leiden van het verkeer zijn onze fluitjes zeer geschikt. Verder moet een fluitje gewoon lang meegaan. Ook dat verzekeren we bij onze fluiten. Indien u na elk gebruik het fluitje even schoon en droog maakt dan heeft u jaren plezier van het fluitje.

Een plastic of een metalen fluitje: Wat is beter?

Mensen denken vaak dat een metalen fluitje per definitie beter is dan een plastic fluitje. In sommige gevallen is dit ook zo, maar dit is zeker niet altijd het geval. Een plastic fluitje van goede kwaliteit is vele malen beter dan een standaard metalen fluitje. Een metalen fluitje is van zichzelf wat harder en zou dus kleine ongelukjes wat beter aankunnen, maar verder zijn er weinig voordelen. Qua geluid maken ze elkaar namelijk niet zoveel en bij een goede omgang gaan beide fluitjes jarenlang mee. Plastic fluitjes kunnen beter tegen water over het algemeen en gaan ook niet roesten.

Hoe duur is een plastic fluitje?

Een plastic fluitje kost bij ons slechts €1,99. Wij zijn het bewijs dat goede fluitjes helemaal niet duur hoeven te zijn. Wilt u als scheidsrechter of als club graag een voorraad aan fluitjes? Dan bent u bij ons op de goede plek om te profiteren van onze voordelverpakkingen. Bij ons kunt u fluitjes in bepaalde aantallen afnemen. Hoe meer fluitjes, hoe lager de prijs per fluitje.

Plastic fluitje kopen

Wilt u graag een plastic fluitje bij ons kopen? Klik dan op de knop of het product hieronder. Wilt u ons graag wat vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan gebruik van ons contactformulier of duik de chat in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.