Geplaatst op Geef een reactie

Groot aantal scheidsrechtersfluiten kopen: Kan dat?

scheidsrechtersfluiten groot aantal kopen

Bent u een voetbal-, hockey-, handbal-, basketbal- of andere sportclub en bent u op zoek naar scheidsrechtersfluiten? Zou u graag een groot aantal scheidsrechtersfluiten in één keer willen bestellen om op die manier te profiteren van voordelen? Dat klinkt heel logisch! SpringVitaal geeft u als vereniging die mogelijkheid. Wij begrijpen als geen anderen dat club op de kleintjes moeten letten en hebben dus bij het aankopen van een groot aantal scheidsrechtersfluit een mooie korting voor u.

Waarom scheidsrechtersfluiten kopen als club?

Een club draait op vrijwilligers. Vaak zijn scheidsrechters voor een deel ook vrijwilligers. Wanneer een scheidsrechter vrijwillig wil fluiten bij uw club dan wilt u hem of haar natuurlijk niet belasten met het feit dat hij/zij zelf verantwoordelijk is voor scheidsrechter attributen. Om die reden is het heel netjes om als club altijd een mooie voorraad aan scheidsrechtersfluiten te hebben liggen. Deze kunt u ergens bewaren zonder dat u er bang voor hoeft te zijn dat de fluiten slijten of iets dergelijks.

Hoe duur is een scheidsrechtersfluit?

De scheidsrechtersfluiten die wij verkopen zijn van hoogwaardige kwaliteit, hebben een mooi helder geluid en gaan lang mee. Een scheidsrechtersfluit kost bij ons per stuk €1,99. Wanneer u meerdere fluiten besteld krijgt u direct een procentuele korting. Zo kunt u als club een mooie voorraad opbouwen zonder dat het u te veel geld kost. Wanneer u honderd scheidsrechtersfluiten wenst te kopen bent u bijvoorbeeld geen €199,00 kwijt, maar slechts €79,99. Verzendkosten heeft u niet.

Scheidsrechtersfluiten van kwaliteit

Wanneer u zelf wel eens gefloten hebt dan weet u hoe belangrijk een goede duidelijke scheidsrechtersfluit is. De fluit is enorm belangrijk om leiding te geven en duidelijk te zijn. Onze scheidsrechtersfluiten voldoen aan de normen die officiële sportbonden stellen aan fluiten. 

Groot aantal scheidsrechtersfluiten kopen

Wilt u graag een groot aantal scheidsrechtersfluiten aanschaffen? Op onze site ziet u de mogelijk op bepaalde aantallen tussen de 1 en 100 scheidsrechtersfluiten als verpakking te kiezen. Op aanvraag kunnen we natuurlijk ook een andere aantal laten bezorgen. Vandaag besteld is vandaag verzonden! Vragen? Neem contact op via de site of duik de chat in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.