Geplaatst op Geef een reactie

Goedkope scheidsrechtersfluiten kopen

Kopen scheidsrechtersfluit

Bent u op zoek naar goede scheidsrechtersfluiten voor een scherpe prijs? Wilt u graag goedkope scheidsrechtersfluiten kopen? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Scheidsrechtersfluiten hoeven helemaal niet duur te zijn om goed te zijn. De fluiten die u bij ons koopt dan goed en goedkoop. Wilt u graag zo’n scheidsrechtersfluit goedkoop kopen? Lees dan even verder voor alle belangrijke informatie!

Waar moet een scheidsrechtersfluit aan voldoen?

Een scheidsrechtersfluit hoeft eigenlijk maar aan een paar voorwaarden te voldoen. Een hele belangrijke voorwaarde is dat het geluid van het fluitje helder en duidelijk is. Een scheidsrechter die zich niet hoorbaar kan maken tijdens een wedstrijd kan namelijk nooit écht goed leidinggeven aan een wedstrijd.  Verder is het belangrijk dat de fluit waterbestendig is, lang meegaat en bij voorkeur een touwtje heeft om vast te houden of om te hangen. 

Goedkope scheidsrechtersfluit van topkwaliteit

De fluitjes die wij verkopen voldoen aan de eisen die officiële organisaties aan fluiten voor sportwedstrijden stellen. Op elk veld en in elke sporthal zal u met deze fluit luid en duidelijk te horen zijn, zonder dat u de longen uit uw lijf moet blazen. Daarnaast zijn er vele scheidsrechters die onze fluitjes jarenlang gebruiken en nadat een fluitje is kwijtgeraakt direct weer een bestelling bij ons plaatsen.

Tip voor iedere scheidsrechter: Zorg voor een voorraad

Wanneer u regelmatig fluit dan kunnen wij u uit eigen ervaring aanraden om een voorraad aan fluitjes te hebben. U hoeft er natuurlijk geen tientallen te kopen, maar een voorraad van bijvoorbeeld 5 stuks kan nooit kwaad. De ene fluit maakt u kapot, de ander raakt u kwijt en voor dat u het weet staat u ergens op een veld zonder fluit. Dat is natuurlijk nogal knullig. Zorg er dus altijd voor dat in uw tas nog een reservefluitje zit!

Hoe duur is een goedkope scheidsrechtersfluit?

Scheidsrechtersfluiten bij ons kosten los per stuk slechts €1,99. Indien u meerdere fluiten wilt kopen dan kunt u op de productpagina heel eenvoudig een andere aantal selecteren. Meer fluiten zorgt voor een lagere prijs per stuk. Zo kosten 25 fluiten bijvoorbeeld geen €49,99, maar slechts €29,99.

Goedkope scheidsrechtersfluit kopen

Wilt u graag één of meerdere van onze goedkope scheidsrechterfluiten kopen? Meer fluiten betekent bij ons meer voordeel. Kijk rond naar de mogelijkheden en maak uw keuze! Heeft u een vraag of verzoek? Gebruik ons contactformulier of duik de chat in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.