Geplaatst op Geef een reactie

Fluitje met hard geluid

Kopen scheidsrechtersfluit

Bent u op zoek naar één of meerdere fluitjes? Zoekt u naar een fluitje met een hard geluid dat heel duidelijk hoorbaar is? Wanneer u op zoekt bent naar fluitjes dan wilt u fluitjes met een hard geluid. Dat begrijpen wij en daarom hebben wij fluitjes die een heel mooi duidelijk geluid geven zonder dat u daarvoor de longen uit uw lijf hoeft te blazen. De fluitjes die wij verkopen zijn scheidsrechtersfluitjes waar vele scheidsrechters als seizoenenlang heel blij mee zijn. Wilt u graag ook zo’n fluitje met een hard geluid kopen?

Fluitje met hard geluid

Bijna alle fluitjes kunnen wel een hard geluid maken, maar voor sommige fluitjes blaast u dan bijna de longen uit uw lijf. Dit is natuurlijk niet wat u wilt. Een fluit moet bij een korte middelharde blaas een mooi en strakke fluittoon geven. Dat is dan ook wat onze fluitjes doen. De fluitjes die wij verkopen zijn getest en hebben bewezen in drukke sporthallen en luidruchtige buitenevenementen boven het geroesemoes uit te komen. Met onze fluitjes bent u dus altijd hoorbaar. Vaak verkopen wij onze fluitjes aan scheidsrechters van voetbalwedstrijden, maar de fluiten zijn natuurlijk ook voor andere doeleinden te gebruiken.

Zijn fluitjes met een hard geluid duur?

Mensen denken vaak dat kwalitatief goede fluiten niet te koop zijn voor een paar Euro’s. Op internet staan fluitjes voor tientallen Euro’s te koop terwijl die kwalitatief niet tot nauwelijks anders zijn dan onze fluitjes. Wij hanteren een eerlijke prijs. Wanneer u een groot aantal fluitjes koopt kunt u bij ons zelfs een behoorlijke korting krijgen. Een losse fluit kost bijvoorbeeld €1,99, terwijl een groot aantal fluiten een veel lagere prijs per stuk oplevert.

Plastic zwarte fluitjes met koord

Onze fluitjes zijn van plastic, zijn zwart en hebben een koordje meegeleverd om om uw nek te hangen. De fluitjes gaanlang mee als u er normaal mee omgaat. Tip: maak het fluitje na elk langdurig gebruik even schoon. Zo blijft de fluit schoon en goed.

Fluitjes met een hard geluid kopen

Wilt u graag een fluitje kopen bij ons? Klik dan hieronder op de knop of het product. Wilt u graag een aanvraag bij ons doen of heeft u gewoon een vraag aan ons? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier op de site of duik de chat in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.