Geplaatst op Geef een reactie

Scheidsrechtersfluiten als club kopen: De voordelen

scheidsrechtersfluit als club kopen

Bent u een sportclub en wilt u voor uw vrijwillige scheidsrechters graag scheidsrechtersfluiten aanschaffen? Zoekt u naar een plek waar u scheidsrechtersfluiten in grote aantallen met een fraai bulkkorting kunt aanschaffen? Dan bent u hier op de juiste plek. Wij begrijpen als geen ander dat u als club graag een voorraad scheidsrechtersfluiten wilt hebben liggen voor uw vrijwilligers, maar snappen dat u als club ook de financiën in de gaten houdt. Bent u benieuwd naar de voordelen van het kopen van fluiten als club bij ons? Lees dan even verder.

Scheidsrechtersfluiten geschikt voor alle sporten

De scheidsrechtersfluiten die wij verkopen voldoen aan de eisen die officiële sportorganisaties stellen aan wedstrijdfluiten. Dus of u nou een hockey-, korfbal-, voetbal-, basketbal-, handbal- of andere sportclub bent; u bent voor uw scheidsrechtersfluiten altijd bij ons aan het juiste adres. De fluiten maken een goed hoorbaar en helder geluid, zonder dat u als scheidsrechter de longen uit uw lijf moet blazen.

Waaraan moet een scheidsrechtersfluit voldoen?

Scheidsrechtersfluiten moeten een goed hoorbaar en helder geluid hebben en zoals gezegd hebben onze fluitjes dat. Verder moet een fluitje langdurig meegaan en bestendig zijn tegen weeromstandigheden. Onze fluitjes hebben al vele stormen doorstaan en er zijn scheidsrechters die al seizoenen lang met onze fluitjes fluiten. Iets wat niet noodzakelijk is, maar wel erg prettig is zijn de koordjes die bij ons scheidsrechtersfluiten worden meegeleverd. Zo kunt u als scheidsrechter het fluitje om uw pols of nek hangen zodat u de fluit niet snel kwijtraakt.

Waarom scheidsrechtersfluiten kopen als club?

Als club draait u op vrijwilligers. Wanneer vrijwilligers een wedstrijd willen fluiten voor een team van uw vereniging dan is het natuurlijk een goede zaak als u voor hem of haar de benodigdheden heeft liggen. Zo is het goed als u een voorraad aan fluitjes heeft liggen en is een stopwatch ook erg handig voor een scheidsrechter. Ook stopwatches kunt u bij ons aanschaffen en op aanvraag kunnen we ook daarvoor een mooie bulkaanbieding maken.

Scheidsrechtersfluiten kopen als club

Als club kunt u bij ons scheidsrechtersfluiten kopen met een fraaie korting. Meer fluiten is meer korting. Zo kost een losse scheidsrechtersfluit €1,99, maar kunt u bij ons 50 scheidsrechtersfluiten kopen voor slechts €44,99. Dit is nogal een verschil in prijs per stuk. 100 scheidsrechtersfluiten kopen is ook mogelijk en ook dan is er een grote korting voor u. Benieuwd? Klik dan op de rode knop hieronder. Heeft u een vraag voor ons? Gebruik dan het contactformulier of duik de chat in! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.