Geplaatst op Geef een reactie

Fluitje zonder touwtje

Wilt u graag een fluitje kopen waar geen touwtje aan vast zit? Wilt u graag een fluitje met een duidelijk geluid aanschaffen? Fluitjes zijn perfect om leiding te geven aan wedstrijden, trainingen, lessen, het verkeer en nog veel meer. Onze scheidsrechtersfluitjes kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Wilt u graag een fluitje zonder touwtje aanschaffen lees dan even verder.

Fluitje zonder touwtje 

Een touwtje of koordje aan een fluitje is er om het fluitje om uw nek te kunnen hangen. Dit zorgt ervoor dat u het fluitje niet zo snel kwijtraakt. In plaats van het touwtje om uw nek te hangen kunt u ook het koordje om uw pols wikkelen. De fluitjes die u bij ons kunt bestellen worden geleverd met een touwtje dat niet aan het fluitjes vastzit. U kunt ervoor kiezen om dit touwtje aan het fluitje vast te maken, maar u kunt ook het fluitje zonder koordje gebruiken.

Fluitje met of zonder touwtje: Wat is handiger?

Wanneer u een fluitje wilt kopen en afvraagt of een fluitje met of zonder touwtje handiger is dan zijn er een aantal dingen waarmee u rekening moet houden. Als u scheidsrechter bent en bijvoorbeeld veel moet rennen dan kan een koordje handig zijn om om uw pols te wikkelen. Zo raakt u het fluitje niet kwijt tijdens het rennen. Wanneer u niet hoeft te rennen dan gebeurt dit minder snel en hoeft u wellicht geen koordje aan het fluitje.

Fluitje zonder touwtje kopen

Wilt u een fluitje zonder koordje of touwtje kopen? Wilt u graag dat wij dit fluitje bij u thuisbezorgen? Fluitjes van A-kwaliteit met een mooi duidelijk geluid bezorgen wij door heel Nederland. Vandaag besteld is vandaag verzonden en hoe meer fluitjes u aanschaft hoe lager de prijs per stuk. Vragen? Gebruik het contactformulier of duik de chat in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.