Geplaatst op Geef een reactie

Fluit met touwtje kopen

fluitje met koordje

Bent u op zoek naar een fluitje voor het leiden van wedstrijden, trainingen, lessen, het verkeer of iets anders? Wilt u graag een fluit met een touwtje? Een fluit met een touwtje eraan heeft een aantal voordelen. Het koordje dat aan het touwtje zit zorgt ervoor dat u het fluitje minder snel kwijtraakt. Wilt u graag alles weten over onze fluitjes met een koordje? Lees dan vooral even verder!

Fluitje met een koordje

Het fluitje dat u bij ons kunt bestellen wordt geleverd met daarbij een koordje dat nog niet vastzit aan het fluitje. Met een hele simpele handeling kunt u het koordje aan het fluitje vastmaken. Het koordje dat u aan het fluitje kunt doen is net als het fluitje zelf zwart. Het koordje kan om uw nek gehangen worden, maar wordt ook vaak om een pols gewikkeld. 

Voordelen van een fluitje met een touwtje

Een fluitje met een touwtje eraan kunt u om uw nek hangen zodat u tijdens de wedstrijd niet bang hoeft te zijn dat u het fluitje laat vallen. U kunt het fluitje ook om uw pols wikkelen zodat u het fluitje steviger vast heeft. Mocht u het fluitje toch laten vallen en kwijtraken dan kunt u het fluitje ook nog eens sneller terugvinden.

Fluit met duidelijk geluid

Onze fluitjes hebben een mooie duidelijke fluittoon en u hoeft niet hard te blazen om een mooie fluittoon te produceren. Onze plastieken fluitjes hebben een toon die minstens net zo goed is als een metalen fluitje. Onze plastic fluitjes zijn van topkwaliteit, gaan lang mee en kunnen tegen regen.

Fluitje met koordje of touwtje kopen

Wilt u graag één of meerdere fluitjes met een koordje of touwtje kopen? Voor €1,99 kunt u bij ons al een fluitje kopen. Wanneer u meerdere fluitjes wilt aanschaffen omdat u als club graag een voorraad wilt of omdat u zelf graag wat reservefluitjes wilt hebben dan bent u bij ons op de goede plek om te profiteren van flinke korting. Klik hieronder op de knop of op het product. Vragen? Maak gebruik van het contactformulier of duik de chat in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.