Geplaatst op Geef een reactie

Scheidsrechtersfluiten laten bezorgen

Bent u scheidsrechter en zoekt naar fluiten om wedstrijden mee te leiden? Wilt u graag scheidsrechtersfluiten laten bezorgen bij u thuis? Dat kan! Terwijl u aan het werk bent of wat anders aan het doen bent zorgen wij ervoor dat de fluiten bij u thuis worden afgeleverd. Wilt u graag meer weten over onze scheidsrechtersfluiten? Lees dan vooral even verder.

Waaraan moet een scheidsrechtersfluit voldoen?

Wanneer u scheidsrechter bent dan weet u uiteraard waaraan een fluitje moet voldoen, maar we vertellen het toch even voor diegenen die dat nog niet weten. Het allerbelangrijkste van een fluitje is eigenlijk het geluid. De fluit moet een duidelijk hoorbare fluittoon maken. Dit zodat alle spelers en/of deelnemers de fluit horen. Zo weet iedereen van uw beslissing als scheidsrechter en is er niet het risico op onduidelijkheid. Verder moet het fluitje bestendig zijn tegen regen. Een goede fluit, zoals die wij verkopen, moet daarnaast lang meegaan. Indien u goed met uw scheidsrechtersfluit omgaat dan zal dat ook zo zijn.

Hoe duur is een scheidsrechtersfluit?

Scheidsrechtersfluiten hoeven niet duur te zijn om van goede kwaliteit te zijn. Een scheidsrechtersfluit van kwaliteit die volgens officiële instanties voldoet aan de normen kost bij ons slechts €1,99. Daarnaast kunt u bij ons grote aantallen scheidsrechtersfluiten aanschaffen waarop u direct korting krijgt. Meer scheidsrechtersfluiten is dus een lagere prijs per stuk. Zo kosten 25 scheidsrechtersfluiten geen €49,99, maar slechts €29,99. 

Scheidsrechtersfluit laten bezorgen

Bent u druk en heeft u geen tijd om een dure scheidsrechtersfluit ergens te kopen? Dat komt goed uit! Terwijl u bezig bent met belangrijke zaken zorgen wij ervoor dat onze goedkope scheidsrechtersfluiten bij u thuis worden bezorgd. Het bezorgen van scheidsrechtersfluiten kan in een pakketje dat door de brievenbus past en dus hoeft u niet thuis te zijn. Vandaag besteld is vandaag verzonden. Dit betekent dat u doorgaans binnen 24-48 uur uw bestelling in huis heeft. Is er haast geboden? Duik dan even de chat in, dan doen we er alles aan om nog sneller te zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.