Geplaatst op Geef een reactie

Accessoires voor een scheidsrechter

scheidsrechtersfluiten groot aantal kopen

Bent u een scheidsrechter of gaat u binnenkort voor het eerst fluiten? Bent u benieuwd naar de accessoires die een scheidsrechter nodig heeft wanneer hij of zij een wedstrijd gaat fluiten? Wanneer u als scheidsrechter een wedstrijd moet leiden zijn bepaalde benodigdheden natuurlijk noodzakelijk. Wilt u weten wat de accessoires zijn die een scheidrechter bij zich moet hebben? Lees dan vooral even verder!

Het tenue van een scheidsrechter

Als scheidsrechter doe je het eigenlijk altijd goed wanneer je onopvallend bent. Hoe onopvallender een scheidrechter leiding geeft, hoe beter hij of zij vaak fluit. Het is verstandig om als scheidsrechter bij het kiezen van een tenue ook iets onopvallends aan te trekken. Een zwart tenue, mits dat niet overeenkomt met de kleuren van één van de teams is aan te raden. Heeft u geen zwart tenue? Kies dan voor iets dat niet hinderlijk is en niet opvalt.

Belangrijke accessoires van een scheidsrechter: Het fluitje

Het scheidsrechtersfluitje is één van de belangrijkste accessoires van een scheidsrechter. Zonder een fluitje kan een scheidsrechter maar lastig een wedstrijd goed leiden. Wat is er nog belangrijker dan een scheidsrechtersfluitje? Een goed scheidsrechtersfluitje! Een fluitje moet namelijk een duidelijke en harde fluittoon hebben. Zo voorkomt u dat spelers of publiek uw fluitje niet goed horen. Wij hebben in ons assortiment fluitjes met een mooie harde fluittoon zonder dat u daarvoor de longen uit uw lijf hoeft te fluiten. Klik hieronder voor onze fluitjes van topkwaliteit.

De tijd bijhouden als scheidsrechter

Als scheidsrechter kan je niet afhankelijk zijn van een elektrisch scoreboard waarop de tijd staat. Wanneer iemand hier op een verkeerde knop drukt dan weet u al niet meer wanneer u moet affluiten. Zorg ervoor dat u zelf de tijd bij kan houden. Een (digitaal) horloge kan hiervoor werken. Het gebruik van een telefoon raden we af. Dit oogt niet professioneel en telefoons hebben nogal eens een lege batterij. Een stopwatch daarentegen raden we wel aan. Stopwatches hebben batterijen die extreem lang meegaan. De luxe stopwatches die tot ons assortiment behoren kunt u om uw nek of pols hangen en hebben een timer/alarmfunctie. Perfect voor een scheidsrechter.

Pen en aantekeninsgboekje

Als scheidsrechter moet u de stand bijhouden en bent u verantwoordelijk voor de administratie. Omdat uw geheugen u nogal eens in de steek kan laten is het goed om tijdens de wedstrijd de belangrijkste informatie noteert in een boekje. Bent u scheidsrechter bij een sport waarbij u wellicht gele en rode kaarten moet uitdelen? Dan dient u die ook mee te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.